Epic Prints- produse personalizate realizate cu pasiune

   Afacerile de succes încep din pasiune !

Mereu am admirat oamenii care încep o afacere doar din pasiune ,care pun suflet în ceea ce fac,care se implica și muncesc pentru visul lor.

Cum la sfârșitul lunii iulie vine ziua Nataliei – fetița mea cea mică ( face 7 anișori ) ,iar în august fata cea mare face 18 ani ,m-am gândit că unul dintre cadouri să fie câte un tricou personalizat.

Am căutat pe internet o firma care se ocupă de tricouri personalizate și așa i-am descoperit pe Facebook pe cei de la Epic Prints .

https://www.facebook.com/epicprints21/

I-am contactat , le-am spus ceea ce îmi doresc și mi-au făcut tricourile exact așa cum am vrut eu și acest lucru mi-a plăcut foarte mult.

Cum fetele n-au văzut încă tricourile abia aștept reacția lor . Deocamdată pun pozele doar cu tricourile.

Mereu caut povesti interesante,despre care sa scriu pe blog am vrut sa știu cine e în spatele celor de la Epic Prints . Așa că i-am contactat și am aflat câteva lucruri interesante !

Cine sunt cei de la Epic Prints ?

    Eu sunt Irina Dumitrescu, mama lui Matei și îmi place să mă descriu ca fiind „the extroverted introvert”.

Iubesc tot ceea ce fac: să muncesc, să petrec timp cu familia și apropiații și să merg cu bicicleta.
Îmi place să cred că mă aflu în cea mai frumoasă și împlinită perioadă a vieții mele, iar de aici nu îmi doresc decât să mă dezvolt către mai bine.

Cum a început afacerea Epic Prints?

Am început cu pași mici în 2015, la 24 de ani, printr-o oportunitate de asociere într-o firmă cu care urma să accesăm fonduri europene.

Am luat echipamente pentru producție publicitară și materiale promoționale, pe care habar nu aveam să le folosim. A trebuit să învăț de la contabilitate primară pentru producție, la graphic design și mentenanță pentru echipamente.

Mi-am dat seama că îmi place să fiu creativă, să găsesc soluții pentru clienții mei astfel încât să le ofer cea mai bună experiență de cumpărare.

Un an mai târziu, drumurile noastre s-au separat, urmând ca eu să fac în continuare lucrurile de care mă îndrăgostisem.

Până în prezent am reușit să facem fericiți sute de oameni. I-am transformat din clienți în prieteni și le-am fost alături în procesul lor de creștere prin sfaturi legate de identitate vizuală, promovare și strategie de marketing.

Am pus amprenta în stilul nostru, mai mult sau mai puțin neconvențional și am dobândit experiența necesară prin încrederea și loialitatea partenerilor noștri.

Am fost asociați cu încă o familie și am avut alți doi colegi, apoi am avut perioade când nu am avut pe nimeni și am lucrat doar eu, cu ajutorul soțului în perioadele aglomerate. În momentul de față suntem trei.

Am avut norocul să am susținere din partea familiei și nu de puține ori au fost acolo, lângă mine, pentru ca eu să pot lucra la visul meu și chiar ajutându-mă la partea de producție.

   Cei de la Epic Prints fac  materiale promotionale (agende, pixuri, calendare, carți de vizită etc).

De asemenea, Epic Print mai oferă extra și servicii de graphic design si branding.

Pe partea de b2b, ajută firmele să fie vizibile prin materiale promotionale si publicitare, iar pe partea de b2c facem cadouri si obiecte personalizate cum ar fi:

  • Tricouri personalizate
  • Ceasuri personalizate
  • Puzle personalizate
  • Agende personalizate
  • Pixuri personalizate
  • Calendar personalizat
  • Căni personalizate

Unde puteți comanda produsele Epic Prints?

     Daca doriți produse personalizate cu stil și suflet ,calitative vă recomand să-i contactați pe cei de la Epic Prints pe email   epicprints2021@gmail.com sau pe pagina lor de Facebook Epic Prints .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s