La multi ani copilărie!!!

    Astăzi este Ziua Copilului, o zi foarte frumoasă pentru toți copii din întreaga lume.

 
   Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viață ,de care toți trebuie sa se bucure și care trebuie sa fie lipsită de griji ,probleme ,sa fie plina de veselie,energie ,joacă .

   Ziua Copilului – istorie

Sursa foto Wikipedia

   Ziua Copilului a început în a doua duminică a lunii iunie, în 1857, datorită reverendului Dr. Charles Leonard, pastor  al Bisericii Universaliste a Răscumpărătorului din ChelseaMassachusetts: Leonard a organizat un serviciu special dedicat și pentru copii. Leonard a numit această zi Ziua trandafirului, deși a fost mai târziu numită Duminică de flori și apoi Ziua Copilului.

   Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva  la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului.

După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua copilului”. ( sursa Wikipedia)

    Cam în fiecare oraș se organizează diverse spectacole ,ateliere ,petreceri pentru copii ,și la noi în Constanța chiar în cartierul nostru cei de la Club Amicii au organizat un spectacol foarte frumos pentru copilași .

    Evenimentul organizat de Club Amicii a început cu un spectacol de magie ,care i- a încântat pe copilași ,apoi a urmat teatru de păpuși ,animație ,dans muzică ,baloane dar și pictură pe față.

   Nati a fost foarte încântată de spectacol ,în ciuda căldurii excesive și a soarelui care ardea foarte tare, ea s-a distrat foarte mult. Uneori o invidiez pentru că pentru ea toată lumea e buna ,totul e posibil și se bucură de lucruri simple .

    Întâmplări neplăcute,părinți agresivi ,copii fericiți

  Copiii au fost foarte bucuroși de spectacol ,în schimb unii părinți au dat dovadă de lipsă de bun simt ,împingeau alți copii că să- și bage copilul în fața ,sau se băgau ei în fața copiilor cu copilul lor pe umeri iar punctul culminant a fost când au început efectiv sa fure balcoanele de pe scena ,înainte că animatorii sa le împartă copiilor.

Dragi părinți cred că erau suficiente baloane pentru toți copii și astăzi e Ziua tuturor copiilor  nu doar al copilului dumneavoastră, așa că ar fi fost frumos sa vă așteptați rândul în mod civilizat.

Mă gândesc dacă așa se comportă unii părinți ,cam ce educație dau copiilor lor!

  Dar revenind la Ziua Copilului ,aceasta trebuie sa fie o zi dedicata lor ,plina de veselie ,baloane ,spectacole ,jocuri ,jucării distracție în parcuri ,o zi în care copiii și părinții să copilărească împreună🌈.

Nati a primit multe cadori ca lego,set Playmobil ,cărți și puzzle.

La multi ani tuturor copiilor și bucurați- vă de copilăriei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s