Termometrele Geratherm – o soluție ideală pentru mămici

     Acum 2 săptămâni am avut o viroza atât eu cât și fetele mele.Totul a început într-o o dimineață ,când fata cea mare a venit și mi -a zis „Mami mi-e rău !”, propoziția care  panichează orice mămică.

   Primul lucru pe care l -am făcut a fost sa iau termometru digital și să văd dacă are febră. Normal că avea așa că i -am dat antitermic ,am făcut toate test covid ,și cum a ieșit negativ i- am spus să se culce la loc iar pe cea mică am dus-o la școală.

   După amiaza am mers la doctorul de familie și am primit diagnosticul de viroză ,cu avertizarea că vom lua toate.Așa a și fost,a urmat cea mică apoi eu.

   Cum fetița mea cea mică a făcut febră,mare și cum nu prea agreează sa îi iau temperatura cu termometru digital, am folosit termometru cu  infraroșu, recent achiziționat de la Geratherm.

Este esențial că termometru să fie calitativ și ușor de folosit iar experiența măsurării temperaturii să fie cât se poate de confortabilă și ușoară,mai ales la copii.

Îmi aduc aminte cum în copilărie uram când mama trebuia să-mi măsoare temperatura cu acel termometru cu Mercur.Îl detestam efectiv și tare m -am bucurat când au apărut cele digitale și cele fara contact ,cu inflaroșu

Am căutat ceva timp până am găsit acest termometru ,deoarece mai avusesem și nu erau foarte calitative,sau erau greu de folosit.

Geratherm, un brand de dispozitive medicale consacrat la nivel internațional, ne pune la dispoziție prin intermediul Origo Medical o gamă largă de termometre de mare precizie, utilizate inclusiv în clinici renumite din întreaga lume. Cu origini în Germania, termometrele Geratherm au fost concepute în așa fel încât să ne ajute în orice etapă a vieții noastre, fie că ne dorim să măsurăm temperatura corpului micuților noștri ori pe a noastră. În acest sens, Geratherm a creat o selecție de termometre sigure pentru uzul casnic, potrivite pentru toate categoriile de public.

Știați că termometrele Geratherm sunt concepute pentru a fi utilizate chiar și pentru uz clinic. Puteți opta pentru măsurarea rapidă și precisă a temperaturii fără contact, metoda cea mai apreciată de către părinți în primul rând, dar și folosind metoda clasică alegând un termometru digital sau termometrul clasic cu galinstan pantentat la nivel internațional.

Se știe că micuții abia așteaptă să se întoarcă la joacă chiar și în sezonul virozelor și „scapă” în doar 9 secunde de măsurarea temperaturii cu termometrul Geratherm Rapid și joaca poate să continue. Este antialergic,astfel poate fi folosit și de către copilașii cu alergie la metale, datorită vârfului aurit. Are acuratețe înaltă, ecran mare și semnal audio în caz de febră.

De exemplu cu termometrul Geratherm Non Contact puteți verifica temperatura bebelușului sau al copilului nerăbdător ori de câte ori este nevoie pentru a fii liniștite. Tehnologia infraroșu nu afectează în vreun fel pielea micuților și măsurarea se poate realiza de la distanță, fără a-i trezi pe copii. Mai mult, pot măsura și temperatura încăperii, a lichidelor sau a alimentelor pregătite pentru bebe.

În cele 3 zile de viroză termometrul ne-a fost foarte folositor și de mare ajutor măsurarea temperaturii corporale.

Din punctul meu de vedere este termometrul perfect ,bun de luat și în vacanță.

Va invit pe site dar și pe pagina lor de Instagram unde puteți achiziționa cele mai bune termometre dar și alte dispozitive medicale.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.

Un gând despre “Termometrele Geratherm – o soluție ideală pentru mămici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s