Moda începe cu tine!

Încă din copilărie eram fascinată să urmăresc emisiunile de fashion,unde erau prezentate ținute deosebite ,unicate realizate cu îmbracăminte second hand sau outlet,de la marile branduri .

Și astăzi îmi plac aceste ținute și caut în special piese de vestimentație unicate cu personalitate,care au ceva ce le scoate în evidență ,așa că le caut atât în magazine cât și pe diferite site-uri. Astfel am descoperit site-ul SecondHand,unde puteți găsi îmbrăcăminte second hand, outlet, CHIC & SMART cu produse unice și originale de îmbrăcăminte, încălțăminte, genţi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi,de la cele mai cunoscute și iubite branduri autentice 100%.

Dar de ce să alegem haine second hand? Ei bine să cumpăram îmbrăcăminte second hand, outlet,reprezintă una dintre soluțiile viabile pentru protejarea mediului,de a recicla și este una dintre metodele inteligente de consum. Alte avantaje ar fi accesibilitatea ,faptul că ne putem permite să fim la modă cu bani puțini , consumăm inteligent , prevenind astfel risipa și nu trebuie să călătorim pentru a face shopping. Este cunoscut faptul că multe vedete,persoane publice își cumpără haine și accesorii second hand sau outlet ,practică turismul de shopping .

Personal nu-mi place să dau foarte mulți bani pe haine ,deși îmi place să fiu la modă ,așa că faptul că am descoperit site-ului Second-Hand a fost o bucurie pentru mine. Pe site găsiți produse calitative,la prețuri accesibile,ceea ce este un mare avantaj că puteți cumpăra mai multe produse.

Pe site am găsit la categoria outlet rochii 2 rochițe, foarte drăguțe de firmă,la preț accesibil și niște balerini foarte drăguți la categoria încaltaminte second hand și câteva bluzițe superdrăguțe.

Dar cum prețurile sunt foarte accesibile ,nu m-am putut abține să nu iau câteva accesorii vreo 3 gentuțe și un rucsac.Vă pun poze cu ceea ce am ales eu să-mi cumpăr.

Deoarece prețurile sunt atât de accesibile mi-am mai luat și câteva accesorii dar și vreo trei genți și un rucsac.Pot spune că unele produse sunt noi ,chiar cu etichetă.

Iată ce spun și cei de la Second-Hand.ro,despre moda second hand ,citez :

𝗠𝗼𝗱𝗮 𝗦𝗛 𝗮 𝗱𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮 𝘂𝗻 𝗮𝗱𝗲𝘃𝗮̆𝗿𝗮𝘁 𝘁𝗿𝗲𝗻𝗱 𝗮𝗹 𝗰𝘂𝗺𝗽𝗮̆𝗿𝗮̆𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿, 𝗻𝘂 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗼𝗳𝗳𝗹𝗶𝗻𝗲, 𝗰𝗶 𝘀̦𝗶 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲. Cu timpul, s-au schimbat și caracteristicile acestui tip de comerț: publicul caută haine second-hand și vintage de foarte bună calitate, inclusiv de la branduri de top, produse care arată cel puțin la fel de bine precum cele din magazinele de marcă din mall sau de pe străzi comerciale de renume din marile orașe.

🟢 Piața de modă second-hand din România s-a dezvoltat după modelul celei clasice, astfel că apar rețele de magazine și branduri care vând haine la mâna a doua. Această piață a început să se dezvolte în România acum mai bine de un deceniu, însă multă vreme a fost vorba doar de unități independente, mici, fără renume. Mai exact, antreprenorii locali din segment des­chideau un astfel de magazin fără a avea în minte ideea de a dezvolta o rețea sau un brand.

🟢 În ultimii ani însă, pe această piață au început să apară astfel de inițiative, primele fiind însă, încercările unor com­panii străine. Această direcție de dezvoltare a apărut din motivul că tot mai mulți consu­matori au înce­put să frecventeze aceste magazine, fie din dorința de a găsi haine unicat, fie din grija față de mediu.

În final vă invit să aruncați un ochi pe site-ul  Second-Hand.ro,să vedeți câte piese vestimentare drăguțe au și cine știe poate veți descoperi adevărate comori.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s