Meditații la matematică on line, acum la Centrul Unirea

Îmi amintesc cum acum trei ani și jumătate căutam cu disperare un profesor de matematică pentru fata mea cea mare,pentru a face meditații la matematică,deoarece avea examenul de capacitate. Am căutat cam 2 luni până am găsit în sfârșit o doamnă profesoară pensionară ,destul de bună. Dezavantajul era că doamna profesoară locuia cam departe de noi ,iar fata mea trebuia să meargă cu 2 autobuze să ajungă la meditație la matematică.

Deoarece la anul ,fata mea va avea examenul de bacalaureat și va avea nevoie de pregatire pentru bac, la matematică ,am tot căutat o alternativă și așa am descoperit Centrul Unirea.

Stiați că la Centrul Unirea ,copiii pot face meditații la matematică online cu profesori calificați și selectați pentru competențele lor didactice?

Când i-am spus fetei că am descoperit cum poate face pregatire pentru bac ,on line și anume va face meditatii la matematică pentru bacalaureat fără a se deplasa de acasă a fost foarte încântată și abia așteaptă să înceapă meditațiile.

Îmi amintesc că și eu am făcut meditatii la matematică și trebuia să merg destul de departe cu 2 autobuze și pierdeam destul de mult timp pe drum ,timp în care mi-ar fi plăcut să îl petrec citind o carte. Ce bine ar fi fost să fi avut posibilitatea să fi făcut meditații la matematică online.

Este bine însă că am descoperit acum Centrul Unirea și le pot oferi această oportunitate fetelor mele.

Am aflat că Centrul educațional Unirea este prezent pe piața meditațiilor din România din 2010, prima locație deschisă fiind cea din București – Piața Unirii, de aici și numele. Au locații în orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța. În pandemia însă și-au mutat toată activitatea în mediul online.

Ce ne diferențiază? Suntem un centru de meditații care oferă posibilitatea ca toate ședințele de meditații să fie înregistrate, astfel încât și cursanții noștri să poată revedea ședințele de pregătire ori de câte ori doresc. În același timp, oferă și părinților posibilitatea de a putea urmări și ei modul în care aceste ședințe de pregătire se desfășoară. 

Atât elevii, cât și părinții câștigă mult timp, nemaifiind necesare deplasările,ceea ce este foarte util iar fata mea care este mai comodă,dar va avea și avantajul de a avea mai mult timp pentru activitățile ei preferate(desenul – ea este elevă la un liceu de artă).

În plus, datorită meditațiilor online, nu mai contează distanțele: au acces la învățământ de calitate și copiii din orașe mai mici și zone rurale. Profesorii de la Centrul Educațional Unirea sunt calificați, selectați tocmai datorită competențelor și experienței lor didactice. În cazul în care nu rezonează cu profesorul, elevul poate solicita oricând un alt cadru didactic.

Meditațiile (individuale sau în grupe mici, de maximum 5-6 elevi) se desfășoară într-un cadru organizat, fiscalizat, pe bază de contract și după un program prestabilit, agreat de comun acord cu părinții și copiii (în funcție și de vacanțele în familie sau alte evenimente).

An de an, Centrul Educațional Unirea desfășoară și proiecte în mediul online, prin care oferim sprijinul nostru, al colectivului de profesori, celor care susțin examenele naționale: Evaluare Națională, Bacalaureat. Dintre proiectele noastre amintim: Bacul lui Andrei (un proiect în care toate ședințele de pregătire pentru „bac” ale elevului Andrei au fost transmise LIVE și astfel am oferit informații gratuite tuturor celor interesați.

Un lucru foarte interesant dar și util este că au și grupuri de suport pentru elevi cum ar fi grupul suport gratuit pentru evaluare națională și grupul de suport gratuit de Facebook Bacalaureat 2021- 2022, unde elevii sunt încurajați să posteze ori de câte ori au nevoie de ajutor, iar profesorii Centrului Unirea îi vor sprijini în găsirea soluțiilor. De asemenea, au și grupuri WhatsApp cu sute de elevi,ceea ce va fi foarte util pentru fata mea dar și și pentru alți copii.

Cum se desfășoară meditațiile la matematică on line?

Ședințele de meditații se desfășoară exclusiv online, pe platforma Zoom, deci elevul se poate conecta de oriunde și de pe orice dispozitiv, având nevoie doar de o conexiune stabilă la internet.

Cât costă o ședință ?

Există pachete de meditații sub formă de abonamente de 1 luna, 3 luni, 6 luni sau 9 luni. Prețul/ședință diferă în funcție de abonamentul achiziționat. De asemenea, pentru meditațiile individuale, prețul este diferit.

Cât durează o ședință de meditație ?

O ședință de meditații durează două ore academice, concret 2 x 50 minute.

Cui se adresează  meditatiile la matematică online ? Se adresează copiilor de clase primare ,gimnaziale,liceu. Ele sunt recomandate pentru :

  • Bacalaureat
  • Evaluare Națională
  • Gimnaziu
  • Liceu
  • Admitere la facultate
  • Ciclul primar
  • Concursuri școlare
  • Bacalaureat internațional
  • GMAT

Centrul Unirea oferă meditații și la alte materii cum ar fi : matematică, limba și literatura română, informatică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie dar și la limbi străine ca : engleză,germană,franceză,spaniolă ,italiană,arabă și rusă.

Cum mai am o fetiță mai mică ,acum în vârstă de 6 ani ,meditațiile on line la matematică ne vor fi utile ,deoarece matematică este mai dificilă decât era pe vremea noastră ,iar la nevoie voi apela cu încredere la Centrul Unirea,pe care îi găsiți și pe facebook la Centrul Educațional Unirea .

Acum matematica poate fi mai ușor de învățat pentru copii de acasă cu  meditatii la matematică online de la Centrul Educațional Unirea ,așa că aruncați un ochi pe site pentru a vedea ce i se potrivește copilului vostru.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.

Un gând despre “Meditații la matematică on line, acum la Centrul Unirea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s