Primăvara anotimpul viselor

    Primăvara este anotimpul meu preferat ,este anotimpul în care natura renaște ,apar primele flori ,vremea se încălzește ,petrecem mai mult timp afara în natură .

   Cum la sfârșitul acestei luni împlinesc o frumoasa vârstă ( deși nu mi-o o arat ) sunt conștientă că tenul,pielea și părul  meu au nevoie de îngrijire specială ,pentru a mă menține tânără,am o rutină zilnică de îngrijire.

   Deși pe la 20-30 de ani nu prea foloseam cosmetice ,pentru că nu avem nevoie ,acum trebuie sa am grijă de pielea și părul meu.

   Cum sunt foarte atentă la produsele pe care le folosesc ,caut în general produse cu ingrediente naturale,așa am descoperit SpringFarma

Ceea ce îmi place la acest site este că au produse foarte bune la preturi mici și mai mereu găsești oferte.

În fiecare dimineață și seară folosesc apa micelară de la Rilastil Daily Care și crema hidratantă Rilastil Aqua .

Cum locuiesc la mare ,visez deja la vacanță,la plimbări pe faleza ,la plaja ,așa că trebuie să – mi pregătesc pielea și părul de razele UV.

De curând am descoperit pe SpringFarma am găsit fiolele  La Cabine Collagen Boost de care tenul meu are nevoie după anotimpul rece,deoarece este cunoscut faptul că frumusețea și hidratarea tenului vin din interior.

Cum am părul lung  cu fir subțire și a început să cadă foarte mult ,odată cu trecerea timpului folosesc fiolele La Cabine Flash Hair ,care îmi conferă parului rezistența,protecție și un aspect sănătos.

Pentru fetele mele am luat Diesel ulei de par ,deoarece au părul lung și pe lângă faptul că le descurca părul ,pe cea mare a scăpat-o de cojitele de pe scalp.

Îmi plac produsele acestea deoarece au ingrediente naturale ,iar eu caut mereu acest lucru când achiziționez produse cosmetice.

Va recomand sa achiziționați produse de pe site ,cu încredere .Îi puteți găsi și pe facebook la Farmacia Spring

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

https://www.facebook.com/Springfarma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s