Cum pot fi cărțile atractive pentru copii

Dare to read

📝 În ziua de astăzi în care copiii sunt tot mai atrași de tehnologie ,de jocurile pe tabletă ,de tik tok sau de privitul la desene animate .Este tot mai greu să îi facem să citească ,să fie atrași de cărți.

Părerea mea este că toți copiii urmează exemplul părinților ,deci dacă nu își văd părinții citind nici ei nu vor citi,nu vor dezvolta un interes pentru cărți.

Eu de mică iubesc cărțile și voiam să termin repede temele să am timp să citesc,chiar și acum îmi fac timp să citesc ,mai ales când ies în parc cu fetele.

Așa că Nati ( dar și sora ei) au fost înconjurate de mici de cărți și astfel au început să le iubească și să se bucure de fiecare dată când le cumpăr cărți.

starshiners.ro

Deoarece puterea de cumpărare a scăzut ,caut mereu promoții la cărți sau chiar cărți deja iubite de alți copii ,pe care nu le mai folosesc.

Așa i-am descoperit pe cei de la Dare to read pe care îi găsiți pe facebook aici https://www.facebook.com/indraznestesacitesti/ ,unde găsiți foarte multe cărți deja iubite pentru copii și tineri în limba engleză, unele cărți chiar rare, foarte căutate de la edituri ca usborne ,DK sau alte edituri .

Cum Nataliei îi plac cărțile cu activități ,enciclopediile cu animale, la ei am găsit multe cărți pe care și le dorea de mult ca cea cu Pokemoni,Setul de cărți cu stikere cu dinozauri ,cartea cu Dragons ,carte cu activități și stikere,doua cărți de craft după care Nati a făcut câteva animăluțe din fetru plus alte câteva enciclopedii cu animale.

Priviți aici reacția Nataliei când a primit coletul cu cărți și cum le prezintă ea ( cred că va fi un vloger de succes🙂)

carturesti.ro

Curioasă să aflu mai multe despre cei de la Dare to read ,despre cărticele ,am aflat următoarele :

Dare to Read a pornit din pasiunea pentru carți (in special pentru cele pentru copii) și din dorinta de a refolosi resursele. Astfel, pe pagina poți găsi carți deja-iubite 🧡 pentru copii si tineri, în engleă.😊📚
E un concept de discount prin care ne propunem să facem cât mai accesibil accesul la cărți, dar și să contribuim si sa promovăm un consum responsabil al resurselor.”

Cum Nataliei îi place să coasă a făcut câteva dintre animăluțele din fetru din cartea Crafty Creatures și urmează zilele următoare să facă și pe cele din Fingers Puppy

Nati a petrecut câteva ore pe zi făcând activități din cărți ,le-a studiat și abia așteaptă să învețe să le citească .

Am uitat să precizez că toate cărțile de la cei de la Dare to Read se epuizează foarte repede ,așa că cel mai bine este să dați follow paginii lor de facebook Dare to read / ,ca să aflați când apar noutăți.

Ca o concluzie aș spune să cumpărați cât mai multe cărți copiilor ,să citiți cu ei încă de la 1-2 ani , jucați-vă cu ei și așa vor învăța să iubească cărțile și să se bucure când le primesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s