Cum pot învăța copiii într-un mod distractiv limba engleză

Nati are 6 ani și jumătate și este clasa pregătitoare acum.Cum la școală nu prea învață mai nimic la limba engleză,am căutat o metodă distractivă și atractivă pentru a putea învăța ușor limba engleză .Așa am descoperit fișele animate și audio de la http://www.englishable.ro ,cu ajutorul cărora copilul învață ușor limba engleză.

I-am arătat Nataliei aceste fișe animate audio de care ea a fost foarte încântată.Pentru prima dată am văzut-o cum repetă tot ce aude în limba engleză.Ca părinte le recomand și sunt foarte fericită că am descoperit acest site.

Curioasă cum sunt din fire am vrut să știu mai multe despre persoana care a realizat aceste fișe .Astfel am aflat că fondatoarea site-ului și al întregului concept este Ana-Maria Gugu, mămică de doi copii 3 și 5 ani care a descoperit această metodă de învățare după cum spune chiar ea :

Am descoperit și dezvoltat această metodă prin care copiii care oricum petrec timp în fața ecranelor să poată face acest lucru în timp ce învață ceva educativ, mai ales că nu simt acest proces, ci o fac într-o manieră distractivă! La noi cele mai utile aceste fișe animate au fost în călătoriile cu mașina sau atunci când eu am ceva de făcut prin casă și ei sunt pe telefon sau tabletă (o au pe mama lor în continuare și învață engleza cu ea, în loc să se uite la chestii nepotrivite vârstei lor pe YouTube) Sau punem mare pe ecranul televizorului și facem concurs în familie de cine știe cele mai multe cuvinte din cele prezentate. Am în plan să fac și alte astfel de fișe, deci dacă știi că fiul sau fiica ta are o pasiune pentru ceva anume (de exemplu animale sălbatice, dinozauri etc.), aștept sugestiile tale pe adresa de email anamariagugu@englishable.com

Ana-Maria este absolventă de colegiu național profil bilingv engleză! Apoi amurmat cursurile de licență ale Facultății de Litere profil română-engleză, dar și cursurile de Masterat in domeniul studiilor de limbă și literaturi anglo-saxone.

Citez:

Am experiență 2 ani la catedră, 13 ani de meditații și 4 ani de meditații și cursuri online. Am lucrat în tot acest timp atât cu copii cât și cu adulți.

Pentru cine sunt fișele recomandate?

Aceste fișe sunt recomandate pentru copii cu vârstă între 3 și 15 ani.

Există multe seturi de fișe animate audio pe categorii cum ar fi :

  • animale sălbatice ( preferatele Nataliei)
  • animale de la fermă
  • culorile
  • alfabetul în limba engleză
  • corpul uman

Fișele le puteți achiziționa de aici

Cel mai bun pachet este Pachetul Special care conține 117 fișe animate audio și pe care îl găsiți aici

Am aici câteva exemple de fișe animate în limba engleză:

Pe lângă aceste fișe pe site sunt cursuri și meditații la limba engleză pentru copii,dar și cursuri pentru adulți.

Au și pagină de facebook unde îi puteți contacta pentru mai multe detalii aici :

https://www.facebook.com/Englishablebyanamariagugu/

În concluzie dacă căutați o metodă eficientă și distractivă de a învăța limba engleză pentru copii vă recomand fișele animate audio pe care le găsiți pe site-ul http://www.englisgable.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s